diyana's FotoPage

By: diyana hudhud

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Thursday, 7-May-2009 00:19 Email | Share | | Bookmark
Urus Niaga ala2 Jepun

Makcik jual makanan cucuk2
Ni dia hello kitty nya
Kedai2 souvenier
View all 20 photos...
Pemandangan berjual beli di Pulau Miyajima ku kira menarik perhatian. Antara yg famous ialah kuih berbentuk daun, aku penah makan, sensei selalu bagi. Rasanya macam kuih baulu tp ada inti kacang merah. Pastu senduk kayu. Aku heran..apa la spesel sgt senduk ni..aku bole jumpa setiap kedai jual dr sekecik jari dan sebesar rumah!! Lagi satu yg mendapat perhatian (aku agakla sebab org dok kerumun je) tiram yg dipanggang... baunya...huh, sepulau! Mula2 mcm nk try tp aku nmpak ada botol2 arak kt tepi tu trus cancel.. aku kira dorg renjis dgn arak supaya kaw2 kot. Dan yg paling best.. jumpa patung hello kitty yg besar..patung batu. Aku bukan peminat tp tiba2 terminat eheheh..


Thursday, 7-May-2009 00:13 Email | Share | | Bookmark
Anak Rusa Nani....

 
 
 
View all 9 photos...
Wajah-wajah sang rusa di Miyajima.


Wednesday, 6-May-2009 23:56 Email | Share | | Bookmark
Gile Jalan Ke Miyajima

 
 
 
View all 24 photos...
Kunjungan seterusnye ke Miyajima. Untuk cerita lanjut akan aku update nanti. Tak sempat la..cuci mata je la dulu ye...


Wednesday, 6-May-2009 12:49 Email | Share | | Bookmark
Edisi Siasat di Iya Valley

 
 
 
View all 27 photos...
Buat masa ni gegambor je larat di upload. Tak larat nak tunggu dah..selow..nak balik aaaahh dah malam.


Wednesday, 6-May-2009 11:31 Email | Share | | Bookmark
Menjelajah ke Oboke Canyon

 
 
 
View all 9 photos...
Buat masa ni...aku post gambar je dulu..cerita nye akan bersambung...tak sempat la..internet seloww


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net